Huset er et velholdt sortmalet træhus bygget i 60’erne og 90’erne. Huset indeholder en stor hyggelig stue med sofaarrangement, spiseplads og åbent køkken. Der er direkte udgang til haven fra stuen.

Fra stuen er der adgang til soveafdelingen hvor der er badeværelse med bruser på den ene side og et soveværelse med to enkeltsenge til den anden side. Desuden nyt soveværelse hvor der er plads til 2 overnattende i dobbeltseng samt stort værelse med to enkelte senge.

Haven er udlagt med græs og flere terasser. Foran huset er der en privat parkeringsplads med plads til 2-3 biler. Der er havemøbler og liggestole til fri afbenyttelse.

ftp://strandferien.dk/public_html/dansk/huset7.jpg

Transport til huset:

Huset ligger så det er let at finde med bil (eller cykel!).

Fra Holbæk tages landevejen mod Vig og Sjællands Odde (vej 21) – denne vej drejer fra til højre kort tid efter motorvejens ophør.

Umiddelbart efter Vig er passeret kommer man til et større kryds hvor man drejer til højre mod Nykøbing Sj (Vej 225). Umiddelbart Inden Nykøbing drejer man til venstre ad Vesterlyngvej.

Vesterlyngvej fortsætter ligeud som Klint Strandvej, Drej til venstre ad Klintvej ca. 200 m og drej til venstre ad Stormbakkevej - så er det blot at finde nr. 19. Alternative ruter på krak.dk .

Huset kan også nås med offentlige transportmidler. Bus nr. 63 fra Nykøbing St. Stopper ca. 300 m fra huset.

En anden mulighed som også stopper 300 meter fra huset er Hurtigbussen fra Høje Taastrup station - hurtigbussen.dk Stig af ved købmanden og gå ad ”Ved Gærdet” de 300 meter til huset.

ftp://strandferien.dk/public_html/dansk/herliggerkort.gif